HAJDUK IMA ČAK 6.000 ČLANOVA ZA 2018. GODINU!



Nakon samo 14 dana učlanjivanja Hajduk ima nevjerojatnih 6.000 članova za 2018. godinu. Prošlu 2017. godinu Hajduk je završio s brojkom od nevjerojatnih 37.000 članova.

HNK Hajduk poručuje svim svojim vjernim navijačima da svakako obnove svoje članstvo i time ostanu, ne samo aktivni sudionici pozitivnih promjena koje su ostvarene u proteklim razdobljima, već i ekskluzivni korisnici prava, proizvoda i usluga koje Hajduk sprema samo za njih. Učlanite se ili poklonite članstvo dragim osobama!

Navijači se mogu fizički učlaniti u Odjelu za članstvo, na štandu u City Center One, putem službene stranice Kluba kao i preko DPH putem akcija koje kontinuirano provode.

Za sva dodatna pojašnjenja vezana uz učlanjenje možete se obratiti djelatnicima Odjela za članstvo, pozivom na broj 021/585-231 ili slanjem maila na: clanstvo@nashajduk.hr.

Članstvo u Klubu postalo je sredstvo identifikacije svakog navijača, stoga #budičlan najbrojnije navijačke obitelji u Hrvatskoj. Biti članom Hajduka pitanje je stava i opredjeljenja!

Kako i gdje možete obnoviti članstvo, potražite OVDJE.





comments